Menu Sluiten

Bestuur

Voorzitter

Erik Bunnig (Penningmeester)

Secretaris

Marjan Staal (Sponsoring)

Mijn naam is Marjan Staal. Ik ben de komende jaren bestuurslid Sponsoring van de Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge. Ik probeer in die functie zoveel mogelijk sponsoring te werven om onze Camping Parc de la Brenne nog mooier te kunnen maken.

Ik woon in Utrecht met mijn 2 zonen van 16 en 18. Ik werk als juridisch adviseur voor het fysiek domein bij de gemeente Amersfoort. Naast mijn ‘’normale’’ werk ben ik ook barvrouw in het vrijwilligerscafé Averechts op de hoek van mijn straat. Ook hier probeer ik de gasten een lach en een fijn gevoel te geven.

Arthur Zegveld (Vrijwilligers- en begeleiderszaken)

Ik ben Arthur Zegveld, 47 jaar oud en in het dagelijkse leven Rouw en verliesbegeleider. Vanaf de zomer van 2011 ben ik iedere zomer als begeleider aanwezig op de camping.
Mijn kinderen Lizan (17) en Dirk (15) gaan ook al jaren een paar weken met mij mee. Het is voor ons een soort van tweede huis.

Plaats nemen in het bestuur was op een gegeven moment een logisch stap. Vanuit die plek kan ik nu mijn ervaring en het netwerk wat er in al die jaren is ontstaan voor de stichting laten werken. Verbinden van oude en nieuwe vrijwilligers, kinderen en ouders en de stichting met de camping en vice versa, zie ik als de voornaamste taak voor het bestuur. Daarvoor zet ik mijzelf met liefde in.

Jeanine van Dam (Algemeen bestuurslid camping)

Ik ben Jeanine van Dam en samen met mijn man Tim zijn wij de initiatiefnemers van het aangepaste vakantiepark Camping Parc de la Brenne, waar we ook aangepaste animatie aanbieden.

In die hoedanigheid zit ik ook in het bestuur. Ik zie mezelf als bruggenbouwer tussen de belangen van de camping en de belangen van de Stichting.

Zo trachten we elke zomer opnieuw al onze gezinnen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.