Menu Sluiten

Camping Parc de la Brenne

Camping Parc de la Brenne, ofwel Domaine de Puylagorge, is een aangepast vakantiepark in Frankrijk, op ongeveer 3 uurtjes rijden van Parijs.
Sinds 2006 wonen en werken Tim en Jeanine van Dam, samen met hun drie kinderen, op het domein. Dag na dag bouwen zij steen voor steen verder aan hun droom.

Elk jaar wordt deze droom dan ook meer werkelijkheid en is bijzonder al langer de standaard op Domaine de Puylagorge.
Zorgintensieve gezinnen krijgen op Domaine de Puylagorge de kans om de zorg even uit handen te geven, ondersteuning te krijgen bij de zorg van hun kind, maar ook gewoon te ontspannen op het terras wanneer de kinderen naar de aangepaste animatie gaan.
Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge is in medio 2010 mee in de droom van Tim en Jeanine gestapt en helpt de gezinnen mee te ontzorgen.
Dit doen ze samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die zich mee inzetten om van Domaine de Puylagorge een echte vakantieplek te maken waar maximaal genoten kan worden.

Camping Parc de la Brenne heeft de laatste jaren erg geïnvesteerd in aanpassingen allerhande om het voor gezinnen zo aangenaam mogelijk te maken en écht te kunnen genieten van vakantie. Denk hierbij aan rolstoeltoegankelijke paden, aangepast sanitair, prikkelarme kampeerplekken en zoveel meer.

Voor meer informatie over de andere manieren van ontzorgen of hulpmiddelen bij de zorg kan u terecht op de website van Camping Parc de la Brenne.
Voor meer informatie over de werking van Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge kan u hier terecht.

Adres:
Domaine de Puylagorge
Puylagorge 6,
36370 Lignac, La France