Het Vakantiepark

Domaine de Puylagorge

 

cour_gezelligheid_historie

Domaine de Puylagorge ligt in ‘La Brenne’ wat één van de mooiste natuurgebieden van Frankrijk is, dicht bij het dorpje Lignac.

In 2007 kochten Tim en Jeanine van Dam dit oude kloostercomplex uit de 15e eeuw. Met hulp van veel lieve mensen bouwden ze, steen voor steen (vaak letterlijk), wat er nu nu staat. Het was hun droom; een vakantiepark waar bijzondere mensen de standaard zijn en gezinnen met een gehandicapt kind samen kunnen genieten van een ontspannen vakantie.

Het park met een authentieke sfeer is ruim van opzet en alles is zo ingericht dat niemand zich beperkt hoeft te voelen. In het openingsjaar beloofde Puylagorge via haar website haar gasten dat ouders bij hun wel een boek uit kunnen lezen.

animatie_verhaaltje

Deze belofte lezen we regelmatig met een zekere trots terug in de ervaringen. Ja, op Puylagorge vinden ouders de rust om een boek te lezen. Het is ons gelukt. Onze gezamenlijke droom werd werkelijkheid. Nu gaan we samen door.

Hun droom werd onze droom. Die lieve mensen van toen, aangevuld met veel nieuwe enthousiastelingen, verenigen zich nu in de Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge.

Reacties zijn gesloten.