Menu Sluiten

Elise’s ervaring op Domaine de Puylagorge

Elise Hermes deelde haar geweldige ervaring op het vakantiepark Domaine de Puylagorge met haar hele school door het schrijven in de schoolkrant.

Lees hieronder Elise’s ervaring:

20150809_200939

Op woensdag 5 augustus gingen we naar de camping  Domaine de Puylagorge. Het was mijn idee om naar deze  camping te gaan, omdat wij hiervoor de sponsorloop hebben gelopen.
Na een lange reis in de nacht kwamen we in de  ochtend aan en we zagen hoe mooi het was.
We mochten een mooie grote kampeerplek uitzoeken.  Het was 37 graden, en we moesten een vouwwagen opbouwen. We gingen daarna meteen het zwembad in.

20150811_135356

De volgende dag ging  ik en mijn zusje naar de animatie en daar was het super leuk.  We deden allemaal leuke spelletjes en gingen daarna naar het springkussen en toen naar de dieren en  gingen ze aaien en met ze spelen. Er waren 4 groepjes voor de animatie, ik zat in groepje 4 en mijn zusje zat in groepje 2 met meer begeleiders.

20150811_200536_v2

Je had ook de bonte avond, daar heb ik met het groepje  opgetreden en er waren ook nog lossen optredens. Er was ook een spooktocht en die was leuk. Ook voor de kleinere kinderen was er een spooktocht. Ik heb ook veel op het sportveld gestaan en gespeeld, waar wij voor hebben gesponsord met onze school.

Elke zondag is er kampvuur, daar heb je marshmallow , broodjes en knakworstjes die je in het vuur mag warm maken.  Er was ook een circus dat was egt super mooi! De mensen die het circus deden kwamen ook uit Oss en hun kindje zit op dezelfde school als mijn zusje. Wij zijn er een week gebleven, maar ik wou er nog veeeeeel langer blijven.

Groetjes Elise (groep 6)