Menu Sluiten

Ervaring Ankie

Ankie Gerrits

Ankie Gerrits

Ankie Gerrits

“Mijn naam is Ankie en ik ben nu vier jaar als vrijwilliger in Frankrijk geweest. Ik ben hier gekomen door een kennis die het jaar voor mij op Puylagorge is geweest.
Ik had twee jonge meiden meegenomen en samen sliepen we in tenten. Dit was best even wennen voor de meiden, ze waren namelijk luxe vakanties gewend! Als ik terugkijk is er veel veranderd op Puylagorge, wat voor iedereen een plus punt is.
Het mooiste is als je weer op de camping aankomt en dat de kids dan roepen: “Ankie is er weer!”. Een omhelzing van de ouders, Tim en Jeanine (de eigenaars) die je weer begroeten; daar kom je voor terug.
Als je vrijwilligerswerk gaat doen dan leer je er veel en je krijgt er veel voor terug; warme vriendschap en een onvergetelijke ervaring! Het is altijd leuk.
Er is een bonte avond, er word een disco georganiseerd, er is een spooktocht, een voetbalwedstrijd en animatie overdag, dus als vrijwilliger zit je niet stil!
Omdat ik nu zelf wat ouder ben slaap ik sinds twee jaar samen met mijn vriend tussen de gezinnen in de caravan en houden we ook een beetje vakantie!
Het is een geweldige leerervaring die iedereen zou moeten meemaken!”

– Ankie Gerrits
?
Wil jij, net als Ankie, een geweldige ervaring op Domaine de Puylagorge en leuk vrijwilligerswerk doen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!