Menu Sluiten

Geef gehandicapte kinderen een echt zwembad!

Het zwembad is gerealiseerd in 2013, in 2014 hebben wij de bijpassende til lift aan kunnen schaffen.

Op vakantie gaan is voor de meeste gezinnen heel gewoon. Maar niet als je een kind met een handicap of beperking hebt. Dan betekent op vakantie gaan: hard werken om je kind de hele dag te verzorgen en te vermaken.

Gelukkig is er nu Puylagorge; een non-profitcamping in midden Frankrijk speciaal voor dit soort gezinnen. Hier kunnen kinderen gewoon lekker zichzelf zijn door goede faciliteiten en goed opgeleide vrijwilligers. Hier is een handicap nooit een beperking, behalve als je wilt zwemmen. Al drie jaar behelpen we ons met een simpel plastic zwembad. Zoals je ziet is er een begin gemaakt met een aangepast zwembad. Maar…. we zijn er nog niet. Het ontbreekt ons nog aan een tillift en verwarming wat met name voor mensen met een spierziekte prettig zou zijn. Help jij deze kinderen aan ook een frisse duik in de zomervakantie? Ook voor gehandicapte kinderen is het zwembad het hoogtepunt van de vakantie!

Doneer nu:

op rekening 1460.50.193 tnv St. Vrienden van Domaine de Puylagorge

Wil je weten hoe het met de zwembadactie gaat, bekijk dan de zwembad barometerVoor vragen, mail je naar sponsoring@vriendenvanpuylagorge.eu


Logo_NSGKNIEUWS:
 In maart 2013 geweldig nieuws gekregen van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De Vrienden ontvangen € 20.000 voor de bouw van het zwembad.