Help mee!

Word Vriend, help ons helpen!

kidscorner3

Het is voor ouders met gehandicapte kinderen doorgaans een pittige uitdaging om met elkaar op vakantie te gaan. Als het ritme en de structuur van thuis wegvallen, is lekker uitrusten voor deze ouders niet vanzelfsprekend. Het is juist hard werken! Speciale voorzieningen worden gemist en je andere zoon moet continue uitleggen waarom z’n broertje zo raar doet. Uiteindelijk ben je alleen maar aan het zorgen en je kinderen aan het bezig houden. Daarom kiezen veel gezinnen met gehandicapte kinderen ervoor om thuis te blijven, of om (hoe pijnlijk ook) dan maar zonder het gehandicapte kind op vakantie te gaan.

De Vrienden van Domaine de Puylagorge bieden uitkomst. We geven deze gezinnen de mogelijkheid om gewoon samen op vakantie te gaan! Maar om dit te kunnen, hebben we hulp nodig van anderen.

Word Vriend van Domaine de Puylagorge! Laten we samen Puylagorge nog mooier maken!

Helpen kan op veel manieren

Doneren

Voor een vast bedrag per maand of per jaar of een eenmalige gift wordt je Vriend van Domaine de Puylagorge. Samen helpen we meer faciliteiten bouwen en onderhouden en faciliteren we het vrijwilligerswerk ter ondersteuning van de gezinnen. Je kunt ook doneren met belastingvoordeel of schenken via testament.

Doneer nu!

Neem actie

Van een flessenactie tot een talentenjacht. Van een taartverkoop tot een rommelmarkt. Iedereen kan meedoen. En alles is mogelijk. Meld je actie hier aan of bekijk de andere acties voor inspiratie.

Neem actie!

Bedrijfssponsoren

Verbind je als bedrijf aan de Vrienden van Domaine de Puylagorge in de vorm van financiële sponsoring of sponsoring in natura. We zijn altijd op zoek naar bedrijven die samen willen werken aan projecten. Ook bedrijven kunnen doneren met belastingvoordeel.

Word Bedrijfsponsor!

Vrijwilligerswerk

Als de sfeer op Domaine de Puylagorge van saamhorigheid, gezelligheid en genieten van de tijd voor elkaar je aanspreekt, kun je je ook aanmelden als vrijwilliger!

Word Vrijwilliger!

Eigen initiatief

Heb je een ander idee hoe jij de vrienden van zou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Contacteer ons!

Reacties zijn gesloten.