Menu Sluiten

Wie komt ons bestuur versterken!

De Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge zorgt ervoor dat gasten van vakantiepark Domaine de Puylagorge, een door Nederlanders opgezette speciaal vakantiepark, een handicap nooit als een beperking ervaren. Dit doen we door het organiseren van speciale voorzieningen en het bieden van ondersteuning aan ouders met een aantrekkelijk animatieprogramma en hulp op aanvraag. Zo wordt elk verblijf op Puylagorge een onvergetelijke en ontspannen ervaring voor iedereen!

Voor het bestuur van onze stichting zoeken wij een bestuurslid Animatie die de missie en doelstelling van Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge een warm hart toedraagt, feeling heeft met de doelgroep en enthousiast aan de slag wil om met ons deze stichting verder te professionaliseren.

De Animatie heeft drie aandachtsgebieden waar werkgroepen voor zijn opgericht: Kwaliteit en scholing animatieprogramma, intake deelnemers, werving, selectie en binding van vrijwilligers en de bijbehorende organisatie en budgettering.

Als bestuur kijken we uit naar jouw enthousiaste sollicitatiebrief met CV (sollicatie uiterlijke voor 7 februari 2017). Mail deze naar info@vriendenvanpuylagorge.eu Een referentie check is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

vacature animatie