Nieuwe bestuursleden gezocht!

Om de nieuwe ontwikkelingen van de Stichting aan te kunnen pakken zijn we opzoek naar een aantal aanvullende bestuursleden. Hieronder vind je de PDF bestanden waarin de functiebeschrijvingen voor de bestuursfuncties worden toegelicht. Je sollicitatie kan je richten aan het bestuur middels het e-mailadres info@vriendenvanpuylagorge.eu

Lees meer

Ervaring Ewald

Ewald van den Burg

In de basis is het heel simpel wat wij als vrijwilliger doen; spelen, knutselen, zingen en in mijn geval heel veel stoeien met hun kinderen. Dat kost niet heel veel moeite ten opzichte van de zorg die de ouders hebben, dag in dag uit.

Lees meer

Ervaring Niki

Niki Keijser

Afgelopen jaar ben ik voor het eerst naar Puylagorge gegaan. Ik was op zoek naar een plek waar ik zowel kon ontspannen, iets kon betekenen voor anderen als mezelf kon ontwikkelen. Meteen bij aankomst wist ik dat ik dat wel gevonden had!

Lees meer

Ervaring Kyara

In de weken dat ik op Puylagorge was, heb ik in de structuurgroep geholpen. De structuurgroep houdt in dat je in de ochtend en in de middag meestal hetzelfde doet om de kinderen zoveel mogelijk structuur te bieden, zoals de naam van de groep al aangeeft.

Lees meer

Ervaring Yasmine

Yasmine vdk

Het is voor mij normaal dat mijn zomer voor minstens 2 weken bestaat uit Puylagorge, maar wanneer ik dan bij m’n aankomst weer het pad kom opgereden en stilaan de daken van de gebouwen begin te zien, dan merk ik weer dat deze plek eigenlijk veel meer is dan alleen maar normaal.

Lees meer

Ervaring Theo

Theo de Groot

In het begin van 2011 was ik op zoek naar vrijwilligerswerk en al snel kwam ik terecht bij op de site van Puylagorge in Frankrijk. Hun doel was een camping voor Nederlandse gezinnen met kinderen met beperking.
De camping was toen nog volop in ontwikkeling. Men vroeg voor de animatie in de zomer. Dit sprak mij erg aan..

Lees meer

Wie komt ons bestuur versterken!

De Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge zorgt ervoor dat gasten van vakantiepark Domaine de Puylagorge, een door Nederlanders opgezette speciaal vakantiepark, een handicap nooit als een beperking ervaren. Dit doen we door het organiseren van speciale voorzieningen en het bieden van ondersteuning aan ouders met een aantrekkelijk animatieprogramma en …

Lees meer