Menu Sluiten

Ouders

Als ouder van een kind met een beperking is het niet altijd gemakkelijk om onbezorgd op vakantie te vertekken. Camping Parc de la Brenne en Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge willen er samen voor zorgen dat ook zorgintensieve gezinnen kunnen genieten van een échte gezinsvakantie.

Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge zorgt in het verhaal voor deze onvergetelijke vakantie voor gezinnen met een kind met een beperking door het aanbieden van animatie op maat van elk kind. Dit alles gebeurt op het pittoreske domein van Camping Parc de la Brenne in Midden-Frankrijk.

De animatie vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, telkens in de ochtend en tijdens de middag en is aangepast aan de behoeftes van de verschillende kinderen.

Het hele animatieprogramma wordt georganiseerd en begeleid door een team van (ervaren) vrijwilligers, die allemaal een geschikt VOG kunnen voorleggen.

De vrijwilligers die tijdens de zomer naar Frankrijk afreizen, zorgen er samen voor dat zorgintensieve gezinnen, kunnen ontzorgen en dat zowel ouders als kinderen een onvergetelijke vakantie kunnen ervaren.

Wilt u meer informatie over PGB en zorgdocumenten, klik dan hier.