Menu Sluiten

Persoonlijke verzorging

Buiten de animatieblokken om kunnen onze begeleiders ook ingezet worden voor overige ondersteunende taken. Ten eerste zijn er verschillende avonden per week enkele begeleiders verantwoordelijk voor de avondanimatie. Daarnaast zijn er allerlei klusjes te doen zoals bijvoorbeeld: het netjes houden van het gezamenlijk onderkomen, afwas, vuilnis wegbrengen, enz. Ook bestaat er de mogelijkheid dat je als ouder beroep doet op een (vaste) begeleider om te ondersteunen bij de persoonlijke verzorging van uw kind.

Persoonlijke verzorging

Voor de persoonlijke verzorging en ondersteuning is er een Nederlandse verpleegkundige aanwezig.

Verpleegkundige handelingen

Indien er bij uw zoon of dochter ook verpleegkundige handelingen verricht moeten worden proberen wij ook hierbij de juiste persoon te matchen aan jullie noden. Hiervoor zijn namelijk bevoegde en bekwame zorgverleners nodig. Wij kijken dan of wij die op de camping aanwezig hebben. Is dat niet het geval, dan bestaat er nog de mogelijkheid om hiervoor de Franse thuiszorg in te schakelen. Al deze ondersteuning gebeurt echter wel te allen tijde onder de eigen verantwoordelijkheid van jullie als ouder.

Op deze manier proberen wij jullie maximaal te ondersteunen en te ontlasten tijdens uw verblijf op Camping Parc de la Brenne.

Voor deze service vragen wij een vergoeding van 21 euro per uur met een minimum van 1 uur per dag. Uiteraard is dat uur op te delen in bijvoorbeeld een half uur in de morgen en een half uur in de avond.

Verpleegkundige handelingen door Edelweiss Thuiszorg