Menu Sluiten

Zorg

Zorgdiensten van Edelweiss Thuiszorg op Camping Parc de la Brenne

Geïndividualiseerde Zorg tijdens Animatie-uren:

Bij Edelweiss Thuiszorg begrijpen ze dat sommige kinderen extra aandacht en zorg nodig hebben, zelfs tijdens de vrolijke animatie-uren op Camping Parc de la Brenne. Als een kind persoonlijke of verpleegkundige zorg nodig heeft, biedt Edelweiss Thuiszorg de mogelijkheid om via WLZ, ZVW of de Jeugdwet een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZIN) overeenkomst af te sluiten. Deze zorg is niet alleen beschikbaar tijdens de animatie-uren, maar ook daarbuiten, zodat ouders op elk moment de benodigde ondersteuning kunnen krijgen. Men kan contact opnemen met Edelweiss Thuiszorg om de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbaarheid buiten Animatie-uren:

Edelweiss Thuiszorg staat niet alleen tijdens animatie-uren klaar. Ook buiten deze tijden bieden zij zorgdiensten aan. Of het nu gaat om noodgevallen, vragen, of consulten, het team van Edelweiss Thuiszorg staat klaar voor alle campinggasten. Zij zijn gespecialiseerd in EHBO en verpleegkundige zorg, en zorgen dat er altijd een kinderverpleegkundige op het terrein aanwezig is voor optimale veiligheid en zorgtoegankelijkheid.

Persoonlijke Zorg:

Edelweiss Thuiszorg biedt persoonlijke verzorging voor alle kinderen, inclusief kinderen met een beperking vanaf 6 jaar. Dit omvat diensten zoals het verschonen, wat niet langer onder natuurlijke zorg valt bij deze leeftijdsgroep. Voor deze specifieke zorgverlening dient men een aparte zorgovereenkomst af te sluiten met Edelweiss Thuiszorg.

Verpleegkundige Zorg:

Hun verpleegkundige zorg dekt een breed scala aan behoeften, waaronder noodmedicatie, ondersteuning voor kinderen met epilepsie, extra toezicht, medicatiebeheer en sondevoeding tijdens animatie-uren. Voor deze gespecialiseerde zorg is het noodzakelijk om een zorgovereenkomst met hen af te sluiten.

Het Verpleegkundige Team:

Het team van Edelweiss Thuiszorg bestaat uit gekwalificeerde verpleegkundigen en kinderverpleegkundigen. Wekelijks wijzen zij een verpleegkundige aan als vaste aanspreekpunt. Het is belangrijk om te weten dat hun verpleegkundig team onafhankelijk opereert van Camping Parc de la Brenne en de Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge.

Voor meer informatie of het afsluiten van een zorgovereenkomst, kan men gerust contact opnemen met Edelweiss Thuiszorg. Samen zorgen zij met het animatiieteam voor een zorgeloze en plezierige vakantie voor het hele gezin!

ONder het tabje animatie deze tekst

Animatie op Maat – 

Vanaf 2024 biedt ons team een unieke animatie-ervaring gedurende de gehele zomer. Een vast coördinatieteam is aanwezig om te zorgen voor gepaste begeleiding voor elk kind, afgestemd op individuele behoeften. Dit kan variëren van één-op-één begeleiding tot deelname in kleine of grotere groepen. Het doel is om kinderen een onvergetelijke vakantieweek te bieden en ouders volledig te ontzorgen.

Het animatieprogramma is speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren met een beperking, maar broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom.

Deelnemers kunnen kiezen om met een eigen begeleider aan de animatieactiviteiten deel te nemen. Dit is ideaal voor kinderen die intensieve medische zorg of constant toezicht nodig hebben. Hiervoor kan ook samengewerkt worden met Edelweiss Thuiszorg. Voor meer informatie, neem contact op met Edelweiss Thuiszorg.

Hierbij vindt u het deelname/intakeformulier voor kinderen met een beperking.

Als uw kind niet deelneemt aan de reguliere animatie, hoeft u geen deelnameformulier in te vullen.

De animatie is beschikbaar voor een hele week (5 dagen, twee dagdelen), met uitzondering van week 27 en 28, waarin een halve week mogelijk is.

Animatieactiviteiten starten elke maandag om 10:00 uur en eindigen op vrijdag om 16:30 uur. Elk animatieblok duurt van 10:00 tot 12:30 uur en van 14:00 tot 16:30 uur. Deze tijden kunnen variëren bij extreme weersomstandigheden.

Begeleiding Tijdens de Middag

Van maandag tot vrijdag is er een overblijfmogelijkheid van 12:30 tot 14:00 uur. Kinderen worden dan de hele dag begeleid, van 10:00 tot 16:30 uur. Boek dit vooraf via het intakeformulier. Neem tijdig contact op met de coördinator, aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Er zijn geen animatieactiviteiten op zaterdag. Op zondagmiddag is er een kennismaking met de begeleiding. Op zondagavond vindt een kennismaking plaats voor de hele camping. Op sommige avonden zijn er gezinsactiviteiten, open voor iedereen. De week wordt afgesloten met een bonte middag op vrijdag en een groot afscheidsfeest in de avond.

Tarieven 2024

De prijs voor animatie voor kinderen met een beperking  is €600 per week. De overblijf kost €36 per dag extra. Het is belangrijk om op te merken dat het verschonen en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen apart afgesproken moet worden met Edelweiss Thuiszorg.

Betalingen uit het PGB vereisen een overeenkomst met Edelweiss Thuiszorg. Voor kinderen die niet via PGB worden betaald, stuurt Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge een rekening. Edelweiss Thuiszorg is bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp op +316 11340135.

Kosten voor Kinderen Zonder Beperking

De kosten voor het animatieprogramma en de overblijf voor kinderen zonder beperking zijn als volgt:

Tarieven:

 • Categorie 1: € 150,- voor een hele week (25 uur); Overblijf per dag (1,5 uur) € 10,-.
  • Doelgroep: Kinderen zonder beperking, 0 tot 4 jaar.. Deze categorie is optioneel en afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Categorie 2 en 3: € 75,- voor een hele week; Overblijf per dag € 7,50.
  • Doelgroep: Kinderen zonder beperking, 4 t/m 6 jaar (Categorie 2) en vanaf 7 jaar (Categorie 3). .
 • Categorie 4: € 110,- voor een hele week. Niet van toepassing voor overblijf.
  • Doelgroep: Kinderen die deelnemen met een eigen begeleider of verpleegkundige.

Extra Informatie:

 • Het deelname/intakeformulier voor kinderen zonder beperking is hier te vinden.
 • Administratiekosten bedragen € 30,- per gezin. Betaling deels mogelijk via PGB.
 • Facturatie betreft de gereserveerde animatie en eventuele extra gebruikte animatie. Bij geen gebruik wordt de gereserveerde animatie alsnog gefactureerd.
 • Aanbeveling om een reisverzekering af te sluiten voor eventuele onvoorziene kosten door ziekte.
 • Betaling van animatie voor kinderen zonder PGB dient vooraf te geschieden.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanine van Dam of Edelweiss Thuiszorg. Wij streven naar een inclusieve en veilige omgeving waarin elk kind, met en zonder beperking, zich welkom en verzorgd voelt. Ons doel is verdere professionalisering en ontzorging van ouders.

Dank voor uw begrip en medewerking. We verheugen ons erop om samen met iedereen een positieve en zorgzame vakantieplek te blijven bieden voor alle kinderen en ouders op camping Parc de la Brenne, Puylagorge.