Menu Sluiten

PGB

Op deze pagina vindt u de formats en informatie over de Zorgovereenkomst en de Zorgbeschrijving van Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge. Deze kunt u gebruiken indien u de zorgfactuur betaalt uit een Persoonsgebonden budget (PGB). De zorgovereenkomsten dienen afgesloten te worden via het digitaal PGB portaal van de SVB.

Hoewel wij met veel zorg deze informatie hebben samengesteld, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt of niet volledig zijn geweest. Mochten er volgens u onduidelijkheden of onjuistheden in staan, dan vragen we u om dit aan ons door te geven via pgb@vriendenvanpuylagorge.eu

Bij Zorg in natura (ZIN)
Soms is het mogelijk (een deel van) de rekening voor het kind/jongere met beperking te declareren bij uw zorginstelling. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via 0031 6 42 42 57 03 of pgb@vriendenvanpuylagorge.eu. Wij informeren u graag verder over de verschillende mogelijkheden.

U kunt meer informatie vinden op de website van uw zorgkantoor of uw gemeente. Neem contact met hen op bij onduidelijkheden.

Voor informatie over het maken of opstellen van zorgovereenkomsten of zorgbeschrijvingen kunt u ook terecht op de website van Per Saldo, de belangenvereniging voor mensen met een PGB: www.pgb.nl