Menu Sluiten

Sponsors

Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge ondersteunt Camping Parc de la Brenne, Domaine de Puylagorge, met het realiseren van aangepaste voorzieningen en hulpmiddelen en het in de zomervakantieweken organiseren van “aangepaste” animatie en zorg voor families met kinderen met beperkingen. Voor een gezin met een kind met een beperking is het namelijk niet vanzelfsprekend om samen op vakantie te kunnen gaan. Ze zijn afhankelijk van de juiste voorzieningen, zorg en hulpmiddelen.

Om ook op vakantie te kunnen gaan in Frankrijk is natuurlijk helemaal geweldig.

Op Camping Parc de la Brenne, Domaine de Puylagorge, 8 uurtjes rijden van Utrecht, is in samenwerking met de stichting alles aanwezig voor een zo zorgeloos mogelijke vakantie.

Steun Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge met de aankoop van een ambachtelijk gemaakt houten bordenrek!

In samenwerking met de firma West Coast General Store kunnen we u dit aanbieden

Speciaal voor de Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge is er door hen een houten plaatje opgemonteerd met de opschrift Vrienden brengen geluk .

Het berkenhoutenstandaard met 6 broodplankjes met sapgeul Ømeter 25cm is met de hand gemaakt en onbehandeld. Ideaal om als ontbijtbord te gebruiken, pizzabord of als hapjes plank.

Leuk om zelf te hebben of om dit geweldig cadeau aan je vrienden/familie te geven.

Met de aankoop van dit ambachtelijk gemaakt bordenrek kunt u ons steunen door een minimaal sponsorbedrag van 45 euro over te maken op onze rekening Stichting vrienden van Puylagorge: NL78RABO0146050193 o.v.v.”sponsoring Stichting Vrienden van Puylagorge bordenrek.

Na de donatie wordt het bordenrek binnen drie werkdagen verstuurd. Graag na de donatie een bericht sturen naar sponsoring@vriendenvanpuylagorge.eu met de volgende informatie:

Naam, voornaam en adres waar naartoe het bordenrek binnen Nederland of België verstuurd kan worden.

U kunt het ook naar iemand anders laten versturen. Dan ook graag naam en adres erbij van degene naar wie het bordenrek verstuurd kan worden.