Menu Sluiten

Stichting

Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge is medio 2010 opgericht. Hoofddoelstelling van de stichting is om gezinnen waarvan minimaal één familielid een beperking heeft, als gezin gezamenlijk, een vakantie te kunnen laten vieren. Iets wat voor deze gezinnen geen vanzelfsprekendheid is. Deze vakantie vieren ze in Frankrijk op Camping Parc de la Brenne. Onze stichting is derhalve opgericht om deze camping in haar doelstellingen te ondersteunen.

De middelen generen wij via fondsen, donaties, sponsoring en giften. Wij zijn een Nederlandse stichting die statutair beschreven is in Oss. Wij zijn ANBI erkend.

Het gros van onze mensen (inclusief het voltallige bestuur) bekleden hun functie als vrijwilliger en krijgen derhalve geen vergoeding. Wel worden hun onkosten vergoed, conform de fiscale regeling voor vrijwilligersvergoedingen. Voor de animatiefacturatie en regelgeving rondom zorg- en PGB-overkomsten maken wij gebruik van betaalde professionals.  In de zomer hebben wij een coördinator in dienst die verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van het animatieteam.