Menu Sluiten

Vrijwilligers

Geniet je van actieve vakanties? Houd je van kamperen? Weet je van aanpakken?

Help je graag anderen? Dan ben jij de vrijwilliger waar wij naar op zoek zijn!

Als vrijwilliger maak jij het verschil !

Camping Parc de la Brenne is speciaal ingericht voor zorgintensieve gezinnen. Kom jij als vrijwilliger het animatieteam versterken om de kinderen en hun gezin een fantastische vakantie te bieden?

Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge voorziet van maandag tot en met vrijdag een gevarieerd animatieprogramma voor zowel kinderen met een beperking als hun broertjes en zusjes.

Samen met het team vrijwilligers zorg je voor een fantastische week. Hierbij wordt de animatie aangepast aan de verschillende mogelijkheden van de kinderen. Je bent op een uitdagende manier aan het werk op het vakantiepark. Jij en alle andere vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven krijgen en de ouders kunnen genieten van welverdiende rust. De voldoening die je krijgt van de kinderen en ouders is goud waard.

Hier nog even het ABC voor vrijwilligers.

Vrienden brengen geluk

De band die je opbouwt met andere vrijwilligers is ontzettend mooi, met zijn allen vorm je een team. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten en hier word je zoveel als mogelijk is op ingezet. Samen maak je er een leuke tijd van die voor onvergetelijke herinneringen zorgt. De vriendschappen die hier ontstaan, zijn voor de rest van je leven.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze tekst en heb je deze zomer één of meerdere weken vrij?

Neem dan snel contact met ons op via vrijwilligers@vriendenvanpuylagorge.eu of vul het contactformulier in.

Hopelijk zien wij jou op de camping deze zomer!